Neteller som överföringsverktyg för pengar


För att smidiggöra överföringar av pengar till spel på Internet rekommenderar Bingocenter.se alla användare att använda sig av Neteller som är ett mycket smidigt överföringsverktyg. Här nedan följer en guide av programvaran för att du som spelare skall känna dig lite mer hemma när du inleder ditt användande av Neteller.

För att smidiggöra överföringar av pengar till spel på Internet rekommenderar Bingocenter.se alla användare att använda sig av Neteller som är ett mycket smidigt överföringsverktyg. Här nedan följer en guide av programvaran för att du som spelare skall känna dig lite mer hemma när du inleder ditt användande av Neteller.
Neteller är ett internetbaserat nätverk som fungerar som liknande en konto vilken förenklar transföreringar av pengar. Mjukvaran används för överföringar till sajter, mellan människor eller genom att få kreditkort för exempelvis köp i fonder eller liknande. Företaget bakom har varit aktiva sen 1999 och heter Neteller Group och har ungefär 800 anställda. Systemet har blivit särskilt populärt unga som använder sig av poker som ofta är tvungna snabbt och enkelt få tillgång till sina pengar som de satsar.

Något som är bra att känna till är att Neteller inte är en bank och således täcks av vanliga penningförsäkringar utan är ett helt vanligt företag. De är dock auktoriserade och är under uppsikt av den brittiska motsvarigheten till finansdepartementet vilket leder till att säkerheten i företaget ligger på en mycket hög nivå. Nätverket lämnar valutor i både $ och €.

Föra över pengar till Neteller

Insättningar kan göras genom att du gör en överföring med hjälp av ett bankkort, precis som en vanlig överföring till ett spelkonto. Det fungerar även att göra liknande överföringar mellan konton på din bank eller med hjälp av ditt bankföretag. Den enda som kan anses mindre bra med det är att det tar alldeles för lång tid än att göra det på nätet. Att överföra via kort och få in pengarna direkt innebär en kostnad på 1,75 procent trots användningen av betalkort. Banköverföring är gratis men tar ofta lång tid.

Uttag

Det finns många att få sina pengar utbetalda men det absolut bästa är det erbjudandet som Neteller har med ett bankkort kopplat till ditt konto. Vid det här fallet blir det alltså möjligt att du kan således bara fokusera på att handla med kortet utan att behöva tänka om du skall föra över några pengar. Om du vill överföra de monetära medlen till ditt egna konto på din bank eller få pengarna via en check så tar det lite längre tid. Avgifterna varierar beroende på i vilken valuta du vill ha men att få en banköverföring till svenska kronor kostar runt 65 kronor.

Överföring

Neteller använder sig genom en dator-till-dator teknik och därför uppkommer ingen väntan. För du och en vän över pengar till varandras konton går det exempelvis direkt och du betalar ingenting för själva förflyttningen till skillnad från en vanlig banköverföring mellan era konton. Företaget är idag att anse som ett etablerat företag och idag erbjuder de flesta stora internetcasinon Neteller som en möjlighet då det gäller överföring av pengar. Därför rekommenderas människor som har det som hobby att använda sig av tjänsten.

När du för över en dollar får du tio så kallade NETpoints. Det minsta lotteriet kostar 1 000 NETpoints, det andra lotteriet kostar 2 500 poäng och det sista kostar 5 000 poäng att delta i. Har du tur kan du ta hem vinster på 500, 1 000 eller 3 000 US Dollar beroende på om du har köpt billiga eller dyra lotter. Företaget erbjuder aktiva medlemmar bonus om de lyckas få in andra människor i användandet. Företaget premierar givetvis en liten summa för att växa storartat.